+36 (20) 278-6845 | +36 (20) 381-3405 aszitefukft@gmail.com

Belföldi árufuvarozás!

Bárhonnan, bárhova, egyszerűen!

Belföldi fuvarozás

MEGBÍZHATÓAN ÉS MEGFIZETHETŐEN

Cégünk költöztetés mellett árufuvarozást is vállal az ország határain belül. Magyarország egész területén ránk bízhatja az áruszállítást, melyet ponyvás furgonunkal oldunk meg.

A fuvarozás mellett igény esetén kézi fel és lerakodásban is segítünk, ez esetben extra költséget számolunk fel.

Kérjen ajánlatot!

Áruszállítás információk:

R

Teherbírás

1,5 tonna teherbírásig

R

raktérméret

16 köbméteres raktér kapacitás
(4m x 2m x 2m)

R

elszámolás

Díjainkat futott km után számoljuk fel

R

Bárhova

Az ország bármely pontjára szállítunk.

Rólunk mondták!

Büszkék vagyunk arra, hogy számos ügyfelünknek tudtuk a költözésében segíteni. Nézze meg, mit mondanak rólunk:

Gyors, gondos, szakszerű költöztetés! Minden pontosan a megbeszéltek szerint zajlott, a költözködés közben felmerült problémáinkat rugalmasan, készségesen kezelték. Ajánlom őket bizalommal!

Veszprémi Zsanett

Profik, kedves, gyorsak, segítőkészek. Minden kérésünknek eleget tettek, ebből fakadóan minden úgy zajlott, ahogyan elterveztük. Köszönöm nekik a szakszerű segítséget! Keressétek őket bizalommal!

Baumgartner Kata

Németország – Magyarország közötti költöztetéssel bíztuk meg a céget. A fuvarszervezés gördülékenyen ment, a sofőr udvarias és segítőkész volt. A fuvar menete a lehető leggyorsabban zajlott le. Legközelebb is velük szállíttatunk.

Horváth Ákos

Hosszas internetes böngészés és megannyi telefonos érdeklődést követően kezdtem feladni a reményt, hogy számomra elfogadható árkategóriában megbízható céget költöztető céget találjak. Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel a céget. A kapcsolatfelvétel pillanatától az utolsó doboz behordásáig nagyon segítőkész volt mindegyik kolléga. Megfelelő áron, megbízhatóan, és szakszerűen zajlott a költöztetés. A fiatalember, aki segített a pakolással, végtelenül kedves volt, teljes mértékben odafigyelt a legapróbb részletekre is és szuper gyorsan dolgozott. Nagyon megbízható cég, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Cservenka Nóra

Szeretném megköszönni, hogy gyors, precíz, szolgáltatást nyújtott a cégük. Az alkalmazottak teljes mértékben segítőkészek voltak, és ami a legfontosabb, óvatosan bántak a szállítandó tárgyakkal. Legközelebb is az Önök segítségét fogom igénybe venni, és ajánlani fogom másoknak is. Még egyszer köszönöm!”

Matejcsik Margit

Kérjen ajánlatot!

KAPCSOLAT

(20) 278-6845
(20) 381-3405
aszitefukft@gmail.com

Irodánk

7953 Királyegyháza,
Petőfi Sándor utca 228.

elérhetőség

8:00 – 17:00 Hétköznap
Költöztetés ezen idősávon kívül is.

Kérdése van?

Kérdezzen bátran, örömmel válaszolunk  felmerülő kérdéseire.